TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2024 MEZUNİYET TÖRENİ

2024 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ PROVASI:

TARİH   : 10 HAZİRAN 2024

SAAT     : 10:00

YER        : BAĞLICA KAMPÜSÜ, AMFİ TİYATRO

2024 AKADEMİK YILI TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ:

TARİH   : 25 HAZİRAN 2024, SALI

SAAT     : 18:00

YER        : BAĞLICA KAMPÜSÜ, AMFİ TİYATRO

KEP, CÜBBE VE ŞAL TEMİNİ İÇİN:

• Törene katılacak öğrencilerimiz cüppe ve keplerini 25 Haziran 2024, Salı günü saat 09:30 itibariyle Ticari Bilimler Fakültesi İsmet Sezgin Toplantı Salonundan (B-220)  nüfus cüzdanlarını (öğrenci kimliği ya da başka kimlik kabul edilmeyecektir) vererek temin edebilirler.

• Tören bitiminde (AYNI GÜN) cüppe ve keplerini nüfus cüzdanlarını imza karşılığında Ticari Bilimler Fakültesi İsmet Sezgin Toplantı Salonuna (B-220)  teslim edeceklerdir.

• Cübbe ve kep satın almak isteyenler, tören gününden önce Kurum Ev İdaresi birimine müracaat ederek verilecek ilgili hesaba 700-TL yatırmak kaydıyla, satın alabilirler.          2 (iki) suret dekont karşılığında Fakülteden şallarını, Kurum Ev İdaresi biriminden de kep ve cübbelerini alabilirler.