BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Ticari Bilimler Fakültesi

ORY100-Üniversite Hayatına Giriş Telafi Dersi Hk.

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı ORY100-Üniversite Hayatına Giriş Dersi 10 Şubat tarihinde yapılmış olup, çevrimiçi ders katılımları sonucu aşağıda yer verilen bilgi amaçlı şube sıralı listede F2 not almaya hak kazanacak öğrencilerimizin için telafi ders planlanmıştır. Bu kapsamdaki öğrencilerimiz; 29 Nisan-5 Mayıs tarihlerinde ÖYS platformunda ortak dersler kapsamında ORY100-Üniversite Hayatına Giriş 2023-24 Bahar Yarıyılı başlığında kayıt anahtarı:ory100 ile kayıt olabilirler. Kayıt aşaması sonrası dersin içeriğinde yer alan seminer videolarını belirtilen tarihler arası izlemek telafi ders niteliğindedir. Şube sıralı listede F2'den farklı not alan öğrencilerimiz A harfine yükselmek için eksik seminerlerini tamamlayabilirler.

10 Şubat Tarihli Katılım Listesi