2020-2021 Güz Dönemi Ders Kayıtlarına İlişkin Duyuru

Başkent Üniversitesi’nde 2020-2021 Akademik Yılı Güz yarıyılında küresel salgın nedeniyle “Uzaktan Eğitim ve Çevrim içi ağırlıklı seyreltilmiş yüz yüze eğitimden oluşan Hibrit (Karma) Öğretim Modeli” uygulanacaktır. Bu kapsamda hangi derslerin uzaktan (çevrim içi) veya yüz yüze olacağına ilişkin bilgilendirme 16 Eylül tarihinde bu sayfada ayrıca ilan edilecektir.

• Ders kayıtları 14-18 Eylül haftası gerçekleştirilecek olup öğrencilerin yüklenmesi gereken ders listesi aşağıda paylaşılmıştır.
  • Kayıt haftasında ihtiyaç duyulması halinde danışmanlarınız ile e-posta üzerinden iletişime geçiniz. E-posta bilgileri için tıklayınız.
  • Pandemi şartları gereği üniversitemize gelmeden kayıt işlemini gerçekleştirmeniz, sizlerin sağlığı açısından çok daha faydalı olacaktır. BUOBS sistemi üzerinden ve danışmanlarınız ile e-posta yoluyla iletişim kurarak destek sağlayabilirsiniz.