2022-2023 Akademik Yılı Güz Dönemi Ara Sınav Programı (Kesin Program)

07-11 Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek KESİN ARA SINAV takvimimiz aşağıda paylaşılmıştır. Sınavlarda uyulması gereken kuralları lütfen dikkatlice okuyunuz:

• Sınavlarda cep telefonları tamamen kapalı (uçak modu değil) olmalı ve hiç bir şekilde açık ve görünür şekilde bulundurulmamalıdır. Hesap makinesi veya saate bakma amacıyla dahi cep telefonu kulanılamaz.
  • Sağlık sorunu olan öğrencilerimiz bunu sağlık raporu ile kanıtlamaları durumunda daha sonradan telafi sınavına girebilirler.
  • Sınavlarda sıra üzerinde veya görünür şekilde ders materyali bulundurulmamalıdır.
  • Gözetmenlerin talimatlarına birebir uyulması ve itiraz edilmemesi gerekmektedir.
  • Sınavın 15. dakikasından sonra sınava giriş yapılamaz, ilk 15 dakikada sınavdan çıkılamaz.
  • Kopya çekmek, kopya vermek, kopyaya teşebbüs etmek veya sınav düzenine uygun davranmamak disiplin yönetmeliği kapsamında olup okuldan uzaklaştırma ile sonuçlanabilir.

Tüm öğrencilerimize başarılı bir sınav dönemi dileriz.

Kesin ARA SINAV programı için tıklayınız

İngilizce dersleri ara sınav programı için tıklayınız

Modern diller dersleri ara sınav programı için tıklayınız