Yükleniyor
image

Turizm İşletmeciliği
merveoksuz[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 6694

  • Doktora, (2019), İstanbul Bilgi Üniversitesi, Pazarlama

  • Yüksek Lisans, (2011), Brunel Unıversıty, İşletme

  • Lisans, (2009), Başkent Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği

  • H-İndeks 1
    Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
    1  Ankara İlinde Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetlerin Gastronomi Turizmi ve Gastronomik Miras Üzerindeki Etkisi, VII. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS 2023, 29.08.2023

    Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün, Rana Şat
    2  Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Restoranlarda Yeşil Mutfak ve Atık Yönetimi ;Uygulamaları: Teori ve Pratiğin Karşılaştırılması, Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, 08.06.2023

    Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz
    3  The Impact of Airbnb on Overtourism: The Cittaslow Case, Managing Tourism Across Continents:MTCON'23, 15.03.2023

    Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Dr. İsmail Uzut

    Yazarlık Bilgileri

    1  Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II, İlk Baskı, Özgür Yayın evi, 2023

    Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün, Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz

    Editör Bilgileri

    2  Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar, İlk Baskı, Özgür yayın evi, 2023

    Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz

    Kitap Bölümü Bilgileri

    3  YEŞİL NESİL RESTORANLAR VE SÜRDÜRÜLEBİLİR RESTORANLARIN TÜRKİYE VE DÜNYA?DAKİ ÖRNEKLERİNİN İNCELENMESİ ., In:Ekonomi, Sürdürülebilir Kalkınma ve İşletme AlanındaAkademik Çalışmalar, 125-137, 2023

    Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz
    4  SOSYAL MEDYA KULLANIMI VE GASTRONOMİ DENEYİMİNİN DESTİNASYON İMAJINA ETKİSİ, In:GG1-GASTROGÜNCEL (Gastronomide Yeni Eğilimler ve Son Gelişmeler), 65-75, 2023

    Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç.Dr. Fatih Varol
    5  New Trend in Sustainability and Eco Gastronomy: Underground Farms, In:Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, 9-18, 2023

    Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç.Dr. Fatih Varol, Arş.Gör. Eren Yalçın
    aaa
    1 Doğal Kültürel Miras Alanlarının Sürdürülebilirliğinde İklim Değişikliği Etkilerinin Uydu Görüntüleri ve İnsansız Hava Aracı (İHA) Verileri ile Ortaya Konulması: Meke Gölü Örneği, Danışmanlık, Araştırmacı, 19.01.2023

    Doç. Dr. Fatih Varol, Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz
    DESTİNASYON PAZARLAMASI
    DİJİTAL PAZARLAMA
    DÖNEM PROJESİ
    ETKİNLİK YÖNETİMİ
    İŞLETME YÖNETİMİNE GİRİŞ
    İŞLETMEYE GİRİŞ
    MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
    PAZARLAMA YÖNETİMİ
    RESTORAN YÖNETİMİ
    SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM
    TURİZM ENDÜSTRİSİNDE GİRİŞİMCİLİK
    TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
    TURİZMDE DİJİTAL PAZARLAMA
    YEMEK VE TOPLUM
    YÖNETİM BİLİMİNİN TEMELLERİ