1
Seyahat Davranışlarının Airbnb Kullanımı Üzerindeki Etkisi: Türkiye Örneği, Fiscaoeconomia, 7(2), 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç Dr. Hüseyin Ekizler |
2
Sosyal Medyanın Turist Tercihine Etkisi ve Cittaslow İkilemi, Yeni Medya, 14(1), 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç.Dr. Burcu Gümüş |
3
The Role of Geographically Indicated Products in the Determination of Gastronomy Routes in Konya, e-journal of yasar university, 18(72), 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç.Dr.Fatih Varol, Doç.Dr. Erkan Akgöz |
1
Ankara İlinde Unutulmaya Yüz Tutmuş Lezzetlerin Gastronomi Turizmi ve Gastronomik Miras Üzerindeki Etkisi, VII. INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS 2023, 29.08.2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün, Rana Şat |
2
Sürdürülebilir Gastronomi Kapsamında Restoranlarda Yeşil Mutfak ve Atık Yönetimi ;Uygulamaları: Teori ve Pratiğin Karşılaştırılması, Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, 08.06.2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz |
3
The Impact of Airbnb on Overtourism: The Cittaslow Case, Managing Tourism Across Continents:MTCON'23, 15.03.2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Dr. İsmail Uzut |
Yazarlık Bilgileri |
1
Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar II, İlk Baskı, Özgür Yayın evi, 2023
Prof. Dr. İpek Kalemci Tüzün, Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz |
Editör Bilgileri |
2
Turizm Alanında Çok Yönlü Araştırmalar, İlk Baskı, Özgür yayın evi, 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz |
Kitap Bölümü Bilgileri |
3
YEŞİL NESİL RESTORANLAR VE SÜRDÜRÜLEBİLİR RESTORANLARIN TÜRKİYE VE DÜNYA?DAKİ ÖRNEKLERİNİN İNCELENMESİ ., In:Ekonomi, Sürdürülebilir Kalkınma ve İşletme AlanındaAkademik Çalışmalar, 125-137, 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz |
4
SOSYAL MEDYA KULLANIMI VE GASTRONOMİ DENEYİMİNİN DESTİNASYON İMAJINA ETKİSİ, In:GG1-GASTROGÜNCEL (Gastronomide Yeni Eğilimler ve Son Gelişmeler), 65-75, 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç.Dr. Fatih Varol |
5
New Trend in Sustainability and Eco Gastronomy: Underground Farms, In:Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, 9-18, 2023
Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz, Doç.Dr. Fatih Varol, Arş.Gör. Eren Yalçın |
aaa |
1
Doğal Kültürel Miras Alanlarının Sürdürülebilirliğinde İklim Değişikliği Etkilerinin Uydu Görüntüleri ve İnsansız Hava Aracı (İHA) Verileri ile Ortaya Konulması: Meke Gölü Örneği, Danışmanlık, Araştırmacı, 19.01.2023
Doç. Dr. Fatih Varol, Dr. Öğr. Üyesi Merve Öksüz |
DESTİNASYON PAZARLAMASI |
DİJİTAL PAZARLAMA |
DÖNEM PROJESİ |
ETKİNLİK YÖNETİMİ |
İŞLETME YÖNETİMİNE GİRİŞ |
İŞLETMEYE GİRİŞ |
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ |
PAZARLAMA YÖNETİMİ |
RESTORAN YÖNETİMİ |
SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM |
TURİZM ENDÜSTRİSİNDE GİRİŞİMCİLİK |
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ |
TURİZMDE DİJİTAL PAZARLAMA |
YEMEK VE TOPLUM |
YÖNETİM BİLİMİNİN TEMELLERİ |