Güz Dönemi Final Sınav Takvimi

Aşağıdaki pdf dosyasında final sınav takviminizi bulacaksınız. Final sınavlarına ilişkin çok önemli iki hatırlatmayı sizlerle paylaşmak istiyoruz:

1. Tüm derslerde öğretim elemanlarına sunacağınız, final evraklarınızın bizzat kendiniz tarafından hazırlanması ve özgün olması zorunludur. Sunduğunuz evrakların, bir yazılım vasıtasıyla diğer arkadaşlarınızla ve literatür ile olan benzerlik oranları hesaplatılacak olup kopya ve benzeri eylemlere müsamaha gösterilmeyecektir (Benzerlik oranı azami %20 olabilir.)

2. Uzun süreli “Take-Home final”, “proje teslimi” veya “final ödevi” teslimi yapmanız istenen derslerde lütfen evrak yüklemesini son güne veya dakikaya bırakmayınız. Üniversitemiz ÖYS sistemi final haftasında çok yoğun olacağından, size verilen sürelerden önce evraklarınızı öğretim elemanıyla paylaşınız. Olası gecikmelerin telafisi ne yazık ki bulunmamaktadır.

Başarılı ve sağlık dolu bir sınav dönemi dileriz.

Final Sınav Takvimi için tıklayınız.