1. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine: Ders Kaydı için Yapılması Gerekenler

2020 YKS Sınavı ile bölümlerimize yerleşen birinci sınıf öğrencilerimizin 14 - 18 Eylül 2020 tarihleri arasında ders kayıtlarını aşağıda tarif edilen şekilde gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

1. Ders kaydınız için üniversitemize gelmenize gerek yoktur. Çevrim içi sistem ile (BUOBS) gerçekleştirebilirsiniz.
  2. Okul kaydınızda cep telefonunuza gelen öğrenci numaranız ve geçici şifrenizle BUOBS sistemine giriş yaparak “ders kayıt” ekranından derslerinizi ekleyebilirsiniz. BUOBS sistemindeki “ders kayıt” linkine girip ders kodlarını yazarak (örneğin; TÜRK101 gibi) dersleri ve sonrasında "şube getir" butonundan bölümünüze açık olan şubeleri seçip ders ekle butonuna basılması yeterlidir. Listedeki tüm dersleri tek tek eksiksiz yükledikten sonra “ders kaydımı tamamladım butonuna” basılması zorunludur.
  3. Öğrenciler, 14 Eylül Pazartesi tarihinden itibaren üzerlerine yüklemeleri gereken dersleri bu linkten indirebilirler. DERS LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.
  4. Yalnızca Finans ve Bankacılık Bölümü ile Turizm İşletmeciliği Bölümlerindeki öğrenciler, zorunlu olan GSB kodlu Güzel Sanatlar Seçmeli dersini de ders olarak eklemeleri gerekmektedir. Bu derslerde kontenjan hızlı dolduğundan, bu dersi kodlayamayan öğrenciler gelecek dönemlerde bu dersleri kodlayabilirler. GSB DERS LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.
  5. Her öğrencinin lisans eğitimi süresince akademik danışmanı bulunmaktadır. Öğrencilerimiz, aşağıdaki listedeki danışmanları ile olası bir sorunda iletişime geçebilirler.

2020/2021 AKADEMİK YILI GÜZ DÖNEMİ 1.SINIF DANIŞMANLIK LİSTESİ

YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ

ÖĞR.GÖR.GÜLTEN ŞENKUL

gulteng@baskent.edu.tr

HANGİ DERSLERİN UZAKTAN ÖĞRETİM, HANGİ DERSLERİN YÜZYÜZE ÖĞRETİM ŞEKLİNDE OLACAĞINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME 16 EYLÜL ÇARŞAMBA GÜNÜ FAKÜLTEMİZ WEB SAYFASINDA İLAN EDİLECEKTİR.