Güz Döneminde İşbaşında Eğitim Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

2020-2021 Güz Döneminde İşbaşında Eğitim yapacak öğrencilerimizin aşağıda belirtilen prosedürlere uyması gerekmektedir. Güz döneminde dileyen öğrencilerimiz aktif olarak staj yapacakları kurumlarda stajlarını örgün şekilde gerçekleştirebilir; dileyen öğrencilerimiz ise uzaktan öğretim esasıyla (kurumlarda staj yapmadan ancak bölüm başkanlıklarının vereceği uygulama ödev, proje, tez vb uygulamaları yerine getirerek) tamamlayabilirler.

Bu kapsamda işbaşında eğitim dersini kodlayan tüm öğrencilerimizin seçimlerini (uzaktan veya örgün) en geç 18.09.2020 tarihine kadar erdemk@baskent.edu.tr mail adresine yazılı olarak bildirmeleri gerekmektedir.

iŞ BAŞINDA EĞİTİM STAJI BAŞLANGIÇ TARİHİ: 5 EKİM 2020 / BİTİŞ TARİHİ: 25 ARALIK 2020'dir.

Dökumanı indirmek için tıklayınız