2020 Fakültemiz Mezuniyet Töreni Bilgilendirmesi

Değerli Mezunlarımız ve Velilerimiz,

Ülkemiz ve dünya genelinde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle Rektörlük makamı tarafından alınan tedbirler çerçevesinde fakültemiz mezuniyet törenini 6 Ağustos Perşembe günü saat 10.00'da gerçekleştireceğiz.

Mezuniyet törenlerimizin güvenli bir şekilde yapılabilmesi için tören alanında oturma düzeni oluşturulacak mezunlarımız ve yakınları tören boyunca kendileri için ayrılan numaralı yerlerde oturabileceklerdir. Bu nedenle lütfen aşağıdaki linkte belirtilen koltuk numaralarınızı kaydediniz ve unutmayınız! Tüm katılımcıların; tören öncesinde, tören sırasında ve sonrasında maske takmaları zorunlu olup, sosyal mesafeye titizlikle uymaları beklenmektedir. Sosyal mesafeyi korumak için törene katılacak öğrencilerimizin davetli sayısı iki ile sınırlıdır. Törene 12 yaşından küçük ve 70 yaşından büyük ile tekerlekli sandalye gibi özel gereksinimi olan kişiler katılamayacaktır. Törende havaya kep ve konfeti atılamayacaktır.

GEÇ KALMAYINIZ! Prova yapılmayacağından törene katılacak öğrencilerimiz cüppe ve keplerini tören saatinden 2 (iki+) saat önce tören alanında kurulacak standlardan TC Kimlik Kart vererek ilgili Fakülte / Yüksekokul / Meslek Yüksekokulu ve Konservatuvar sekreterliklerinden temin edebilirler. Tören bitiminde cüppe ve keplerini aynı stantlardan imza karşılığında teslim ederek, TC Kimlik Kartlarını teslim alacaklardır.

Yer: Amfi Tiyatro

Tarih: 6 Ağustos 2020, Saat: 10.00

Öğrenci ve Veli Oturma Planı için tıklayınız

Amfi Tiyatro Kuş Bakışı Yerleşim Krokisi için tıklayınız

Not: Planlamada ismi yer almayan öğrenci ve veliler mezuniyet törenine kabul edilemeyeceklerdir. Bu nedenle ismi listede yer almayan kişilerin törene dahil olması yönünde talepte bulunulmaması rica olunur.