Yaz Okulunda Açılan Dersler ve Takvim (Güncellenmiş)

Aşağıda yaz okulu güncel takvimini paylaştık. BUOBS sisteminde yazan ders gün ve saatlerini dikkate almayınız. Lütfen aşağıdaki takvimde belirtilen tarihleri dikkate alınız. Eğer ders kodunuz aşağıdaki linkteki takvimde yok ise BUOBS sisteminizdeki tarih geçerlidir, lütfen o tarihi dikkate alınız. Aşağıdaki takvim yalnızca güncellenen dersler içindir.

Tüm dersler moodle sisteminden takip edilecektir. Lütfen her dersin kayıt anahtarı ile moodle.baskent.edu.tr linkinden > Fakülteler > Ticari Bilimler Fakültesi > 2019-2020 Yaz Okulu linklerini kullanınız. Dersin kayıt anahtarı her dersin kodudur (küçük harflerle birleşik, örn; tbf112 ve tbf121 gibi).

Derslere ilişkin sorularınız var ise lütfen dersin öğretim elemanıyla (e-posta) iletişime geçiniz.

Saygılarımızla,

GÜNCELLENMİŞ YAZ OKULU TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN (Bu linkte ders kodunuzu bulamazsanız, BUOBS'taki ders gününü dikkate alınız)